Hantera uppdateringsprocessen i ApplicationUpdater-versionen

Du kan anropa preventDefault() -metoden för händelseobjekt som skickas av ApplicationUpdater-objektet om du vill avbryta steg i uppdateringsprocessen (mer information finns i avsnittet Uppdateringsprocessen ). Om du avbryter standardbeteendet kan du ange att ett meddelande ska visas där användaren tillfrågas om han eller hon vill fortsätta.

I följande avsnitt lär du dig hur du fortsätter uppdateringsprocessen när ett steg i processen har avbrutits.