Uppdatera programmet

ApplicationUpdater-objektet skickar downloadComplete -händelsen när uppdateringsfilen har hämtats. Om du avbryter standardbeteendet kan du fortsätta uppdateringsprocessen genom att anropa installUpdate() -metoden:

appUpdater.installUpdate(file);

Om du anropar den här metoden installerar updater-objektet en uppdateringsversion av AIR-filen. Metoden inkluderar en parameter, file , som är ett File-objekt som refererar till AIR-filen som ska användas som uppdatering.

ApplicationUpdater-objektet kan skicka beforeInstall -händelsen som ett resultat av ett anrop till installUpdate() -metoden:

• UpdateEvent.BEFORE_INSTALL – Skickas strax innan uppdateringen installeras. Ibland är det praktiskt att förhindra installationen av uppdateringen i det här läget, så att användaren kan slutföra pågående arbete innan uppdateringen fortsätter. Om Event-objektets preventDefault() -metod anropas skjuts installationen upp till nästa omstart, och ingen ny uppdateringsprocess kan startas. (Detta omfattar uppdateringar som resulterar från anrop till checkNow() -metoden eller de regelbundna kontrollerna.)