Installera från en godtycklig AIR-fil

Du kan anropa installFromAIRFile() -metoden om du vill att uppdateringsversionen ska installeras från en AIR-fil på användarens dator:

appUpdater.installFromAIRFile();

Med den här metoden installerar updater-objektet en uppdateringsversion av programmet från AIR-filen.

installFromAIRFile() -metoden kan skicka följande händelser:

• StatusFileUpdateEvent.FILE_UPDATE_STATUS – Skickas när ApplicationUpdater har validerat filen som skickats med installFromAIRFile() -metoden. Den här händelsen har följande egenskaper:

• available – Använd värdet true om det finns en annan version än det aktuella programmets version. Annars använder du false (versionerna är samma).

• version – Strängen som representerar den nya tillgängliga versionen.

• path – Representerar uppdateringsfilens ursprungliga sökväg.

Du kan avbryta den här händelsen om egenskapen för StatusFileUpdateEvent-objektet har värdet true . Om du avbryter händelsen avbryts uppdateringen. Anropa installUpdate() -metoden om du vill återuppta den avbrutna uppdateringen.

• StatusFileUpdateErrorEvent.FILE_UPDATE_ERROR – Det uppstod ett fel och updater-objektet kunde inte installera AIR-programmet.