Hantera uppdateringsprocessen i ApplicationUpdaterUI-versionen

I ApplicationUpdaterUI-versionen kan användaren avbryta processen genom att klicka på Cancel i dialogrutorna i användargränssnittet. Du kan också avbryta uppdateringsprocessen genom att anropa ApplicationUpdaterUI-objektets cancelUpdate() -metod.

Du kan ange egenskaper för ApplicationUpdaterUI-objektet eller definiera element i konfigurationsfilen för uppdateringen om du vill ange vilka dialogrutealternativ som updater-objektet ska visa. Mer information finns i avsnittet Konfigurera uppdateringsinställningarna .