Overwegingen bij het ontwerpen van iPhone-toepassingen

De verwerkingssnelheid en de schermgrootte van de iPhone vergen een speciaal ontwerp en een speciale codering. Veel van de overwegingen bij het ontwerp komen echter ook voor bij de ontwikkeling van vele andere toepassingen of mobiele toepassingen.

Zie Mobiele inhoud optimaliseren voor het Flash-platform voor meer informatie over het optimaliseren van toepassingen. In dit document worden allerlei suggesties gegeven voor het optimaliseren van de prestaties van mobiele inhoud, Flash Player-inhoud, AIR-inhoud en ActionScript-inhoud in het algemeen. De meeste van deze suggesties gelden ook voor AIR-toepassingen voor de iPhone.

Belangrijk: vele van deze ontwerpoverwegingen en optimalisatietechnieken zijn noodzakelijk als u toepassingen wilt ontwikkelen die goed functioneren op de iPhone.