Belangrijke API's van ActionScript 3.0 voor ontwikkelaars van mobiele toepassingen

Met de volgende API's van ActionScript 3.0 kunt u handige functies voor mobiele apparaten definiëren.

Accelerometer-API

Met de volgende klassen kunnen in de toepassing gebeurtenissen worden opgehaald van de accelerometer van het apparaat:

• Accelerometer

• AccelerometerEvent

Zie Versnellingsmeterinvoer voor meer informatie.

Geolocation-API

Met de volgende klassen kunnen in de toepassing gebeurtenissen worden opgehaald van de locatiesensor van het apparaat:

• Geolocation

• GeolocationEvent

Zie Geolocation voor meer informatie.

API voor aanraking, meerdere aanrakingen en gebaren

Met de volgende klassen kan de toepassing aanraak- en bewegingsgebeurtenissen ontvangen:

• GestureEvent

• GesturePhase

• MultiTouch

• MultitouchInputMode

• TouchEvent

• TransformGestureEvent

Zie API voor aanraking, meerdere aanrakingen en gebaren voor meer informatie.