Een toepassingsstatus opslaan

Uw toepassing kan elk moment worden afgesloten, bijvoorbeeld wanneer u wordt gebeld. Overweeg om de status van de toepassing op te slaan, telkens wanneer de status verandert. U kunt bijvoorbeeld instellingen naar een bestand of een database opslaan in de opslagmap van de toepassing. U kunt de gegevens ook opslaan naar een lokaal gedeeld object. U kunt dan de status van de toepassing herstellen wanneer de toepassing opnieuw wordt gestart. Wanneer de toepassing wordt onderbroken door een telefoongesprek, wordt deze na afloop van het gesprek hervat.

Vertrouw niet op het object NativeApplication voor het verzenden van de gebeurtenis exiting wanneer de toepassing wordt afgesloten; misschien wordt deze gebeurtenis niet verzonden.