Inhoud delen in de pod Delen

De functies van de pod Delen stellen gastheren en presentatoren in staat inhoud op verschillende manieren te delen. U kunt de pod maximaliseren om de inhoud groter te maken.

Wanneer u inhoud deelt in de pod voor delen, zien de deelnemers dat uw aanwijzer wordt verplaatst naar het venster van de pod voor delen. De deelnemers kunnen alle activiteiten zien die u in een gedeeld venster, gedeelde toepassing of gedeeld document uitvoert.

Opmerking: Adobe Connect-beheerders kunnen instellingen voor pods, voor delen en andere instellingen aanpassen om aan de voorschriften te voldoen. Deze instellingen beïnvloeden de schermindeling van vergaderruimten en de activiteiten die u kunt uitvoeren in deze ruimten. Zie Werken met compatibiliteits- en besturingsinstellingen voor meer informatie.

De inhoud wijzigen die in een pod Delen wordt weergegeven

Klik in de rechterbovenhoek van de pod Delen op het menupictogram en kies Mijn scherm, Document of Whiteboard.

Weergave in Volledig scherm

Klik in de rechterbovenhoek van de pod op Volledig scherm om de pod Delen op het volledige scherm weer te geven. Klik nogmaals op de knop om terug te gaan naar de normale weergavegrootte.
Opmerking: wanneer u de modus Volledig scherm inschakelt, drukt u op Alt + Tab om naar het venster dat u wilt delen te gaan.

Wijzigingen in de pod Delen van de presentator voor alle deelnemers weergeven

U kunt wijzigingen in de pod van de presentator weergeven aan alle aanwezigen, zodat de presentator de podgrootte voor de aanwezigen kan instellen. Als de presentator bijvoorbeeld de pod Delen in de modus Volledig scherm instelt, zal het ook de schermen van de aanwezigen volledig vullen.

Klik in de rechterbovenhoek van de pod Delen op het menupictogram en selecteer de optie Presentatorweergave forceren.

Delen uitschakelen maar de pod Delen open houden

Klik in de pod Delen op Stoppen met delen.

Inhoud van een gesloten pod Delen opnieuw weergeven

Klik in de rechterbovenhoek van de pod Delen op het menupictogram . Kies vervolgens Delen > Recent gedeeld en selecteer het gedeelde document of whiteboard in het submenu.
In het submenu staan de vijf laatst gebruikte documenten vermeld. Eerder gedeelde documenten vindt u bij Delen > Document.

Een aanwijzer in een pod Delen gebruiken

Wanneer inhoud wordt weergegeven in de pod Delen, kunt u een aanwijzer gebruiken om de aandacht op bepaalde gebieden te vestigen.

Klik in de rechterbovenhoek van de pod Delen op de aanwijzer .