Een computerscherm, document of whiteboard delen

Gastheren en presentatoren (en deelnemers aan wie machtigingen zijn verleend) gebruiken de pod Delen om inhoud weer te geven aan aanwezigen.

Inhoud die u kunt delen:

• Geselecteerde onderdelen op uw computerscherm, zoals een of meer geopende vensters, een of meer geopende toepassingen, of het hele bureaublad. Zie Schermen delen .

• Een document, zoals een presentatie, een Adobe PDF-bestand, een FLV-bestand, een JPEG-bestand of een bestand in een andere indeling. Zie Een document delen of PDF .

• Een whiteboard met een verscheidenheid aan schrijf- en tekengerei. U kunt een zelfstandig whiteboard delen, of een whiteboardbedekking delen die boven op andere gedeelde inhoud wordt weergegeven. Zie Een whiteboard delen .

Behalve PDF's kunnen aanwezigen alle documenten die in de pod Delen worden gedeeld weergeven, maar niet downloaden. Deelnemers kunnen alleen andere bestanden dan PDF's downloaden als een gastheer of presentator de pod Bestanden delen heeft gebruikt.

De Connect Add-in installeren

Presentatoren en gastheren moeten de Connect Add-in installeren wanneer zij voor het eerst proberen inhoud te uploaden of een scherm te delen. De invoegtoepassing is een speciale versie van Flash Player, met extra functies voor gastheren en presentatoren. De invoegtoepassing biedt ondersteuning voor het uploaden van bestanden naar de server en het delen van schermen tijdens een vergadering. De invoegtoepassing biedt ook extra ondersteuning voor audio.

Opmerking: als u een programma voor het blokkeren van pop-ups in uw browser hebt geïnstalleerd, wordt het dialoogvenster voor het downloaden van de invoegtoepassing niet weergegeven. Schakel tijdelijk het programma voor het blokkeren van pop-ups uit om dit probleem te corrigeren.