Werken met XML

Flash Player 9 of hoger, Adobe AIR 1.0 of hoger

ActionScript 3.0 bevat een groep klassen die is gebaseerd op de ECMAScript for XML (E4X) Specification (ECMA-357), 2nd Edition. Deze klassen bevatten krachtige en eenvoudig te gebruiken functionaliteit voor werken met XML-gegevens. Wanneer u E4X gebruikt, kunt u met XML-gegevens sneller codes ontwikkelen dan met de voorgaande programmeertechnieken. Een ander voordeel is dat de code die u produceert, eenvoudiger te lezen is.

Aangeraden door Adobe

E4X is Good4U

Marc Bir
Marc Bir bespreekt E4X, de gemakkelijke manier om te werken met XML-gegevens in ActionScript 3.0 en heeft het onder meer over technieken voor het maken van XML en voor het filteren van XML om te zoeken naar de benodigde gegevens.