De teken-API gebruiken

Flash Player 9 of hoger, Adobe AIR 1.0 of hoger

Hoewel geïmporteerde afbeeldingen en illustraties belangrijk zijn, geeft de functionaliteit die we teken-API noemen en waarmee u lijnen en vormen in ActionScript kunt tekenen, u de vrijheid een toepassing te starten met de computerequivalent van een leeg canvas waarop u elke afbeelding kunt maken. U kunt zo uw eigen afbeeldingen maken waardoor u meer mogelijkheden voor uw toepassingen hebt. Met de technieken die hier werden beschreven, kunt u onder andere een tekenprogramma maken, geanimeerde, interactieve afbeeldingen maken of uw eigen gebruikersinterface-elementen programmatisch maken.