Scripting van de AIR HTML-container

Adobe AIR 1.0 of hoger

De klasse HTMLLoader fungeert als container voor HTML-inhoud in Adobe® AIR®. De klasse biedt talrijke eigenschappen en methoden, die zijn overgenomen van de klasse Sprite en waarmee u het gedrag en de weergave van het object in de ActionScript® 3.0-weergavelijst kunt bepalen. Daarnaast definieert de klasse eigenschappen en methoden voor taken zoals het laden van en communiceren met HTML-inhoud en het beheren van het historisch overzicht.

Met de klasse HTMLHost wordt een set met standaardgedragingen gedefinieerd voor een HTMLLoader. Wanneer u een HTMLLoader-object maakt, wordt niet voorzien in HTMLHost-implementatie. Dit betekent dat er niets gebeurt wanneer HTML-inhoud een van de standaardgedragingen activeert, zoals het wijzigen van de vensterlocatie of -titel. U kunt de klasse HTMLHost zo uitbreiden dat deze de gewenste gedragingen voor uw toepassing definieert.

Voor HTML-vensters die met AIR worden gemaakt, is voorzien in een standaardimplementatie van de HTMLHost. U kunt deze standaard HTMLHost-implementatie aan een ander HTMLLoader-object toewijzen door de eigenschap htmlHost van het object in te stellen met een nieuw HTMLHost-object dat is gemaakt met de parameter defaultBehavior op true .

Opmerking: In het Adobe® Flex™ Framework wordt het HTMLLoader-object omwikkeld door de mx:HTML-component. Gebruik bij Flex de HTML-component.