HTML-inhoud schuiven

Adobe AIR 1.0 of hoger

De klasse HTMLLoader bevat de volgende eigenschappen waarmee u het schuiven van HTML-inhoud kunt bepalen:

Eigenschap

Beschrijving

contentHeight

De hoogte van de HTML-inhoud in pixels.

contentWidth

De breedte van de HTML-inhoud in pixels.

scrollH

De horizontale schuifpositie van de HTML-inhoud binnen het HTMLLoader-object.

scrollV

De verticale schuifpositie van de HTML-inhoud binnen het HTMLLoader-object.

De volgende code stelt de eigenschap scrollV zo in dat de HTML-inhoud naar de onderkant van de pagina wordt geschoven:

var html:HTMLLoader = new HTMLLoader();
html.addEventListener(Event.HTML_BOUNDS_CHANGE, scrollHTML);

const SIZE:Number = 600;
html.width = SIZE;
html.height = SIZE;

var urlReq:URLRequest = new URLRequest("http://www.adobe.com");
html.load(urlReq);
this.addChild(html);

function scrollHTML(event:Event):void
{
    html.scrollV = html.contentHeight - SIZE;
}

Het HTMLLoader-object bevat geen horizontale en verticale schuifbalken. U kunt deze desgewenst toevoegen met ActionScript of een Flex-component. De Flex HTML-component bevat automatisch schuifbalken voor HTML-inhoud. U kunt ook de methode HTMLLoader.createRootWindow() gebruiken om een venster te maken dat een HTMLLoader-object met schuifbalken bevat (zie Vensters met schuivende HTML-inhoud maken ).