Subklassen van de klasse HTMLLoader maken

Adobe AIR 1.0 of hoger

U kunt een subklasse van de klasse HTMLLoader maken om nieuwe gedragingen te creëren. U kunt bijvoorbeeld een subklasse maken die standaardlisteners voor HTMLLoader-gebeurtenissen definieert (zoals de gebeurtenissen die worden verzonden bij het renderen van HTML of wanneer de gebruiker op een koppeling klikt).

In het volgende voorbeeld wordt de klasse HTMLHost uitgebreid om normaal gedrag te vertonen wanneer de JavaScript-methode window.open() wordt opgeroepen. Vervolgens wordt in het voorbeeld een subklasse van HTMLLoader gedefinieerd die de aangepaste HTMLHost-implementatieklasse gebruikt:

package
{
       import flash.html.HTMLLoader;
    public class MyHTMLHost extends HTMLHost
       {
           public function MyHTMLHost()
           {
               super(false);
        }
        override public function createWindow(opts:HTMLWindowCreateOptions):void
        {
            var initOptions:NativeWindowInitOptions = new NativeWindowInitOptions();
            var bounds:Rectangle = new Rectangle(opts.x, opts.y, opts.width, opts.height);
            var html:HTMLLoader = HTMLLoader.createRootWindow(true,
                                                    initOptions,
                                                    opts.scrollBarsVisible,
                                                    bounds);
            html.stage.nativeWindow.orderToFront();
            return html
       }
}

De volgende code definieert een subklasse van de klasse HTMLLoader die een MyHTMLHost-object toewijst aan zijn eigenschap htmlHost :

package
{
       import flash.html.HTMLLoader;
    import MyHTMLHost;
    import HTMLLoader;
       public class MyHTML extends HTMLLoader
       {
           public function MyHTML()
           {
               super();
               htmlHost = new MyHTMLHost();
           }
       }
}

Zie Gebruikersinterfaces van het type browser definiëren voor HTML-inhoud voor meer informatie over de klasse HTMLHost en de methode Gebruikersinterfaces van het type browser definiëren voor HTML-inhoud die in dit voorbeeld wordt gebruikt.