Återställning till standardinställningar

När enhetsanvändaren anropar alternativet för återställning till standardinställningar, kommer enhetscertifikatet att rensas. För att du ska kunna spela skyddat innehåll måste Flash-programmet gå igenom enhetsregistreringsproceduren ytterligare en gång. Om Flash-programmet skickar en inaktuell förgenererad licens, kommer Adobe Access-klienten att avvisa den eftersom licensen krypterades för ett äldre enhets-ID.