Domänstöd

Flash Player 11 och senare, Adobe AIR 3.0 och senare

Om innehållets metadata anger att en domänregistrering krävs, kan AIR-programmet anropa en API för att den ska ingå i en enhetsgrupp. Denna åtgärd utlöser en domänregistreringsförfrågan som skickas till domänservern. När en licens har utfärdats till en enhetsgrupp, kan den exporteras och delas med andra enheter som ingår i enhetsgruppen.

Informationen för enhetsgruppen används sedan i objektet VoucherAccessInfo för DRMContentData . Detta används därefter för att presentera den information som krävs för att hämta och använda en voucher.