Spela upp krypterat innehåll med domänstöd

Gör så här för att spela upp krypterat innehåll med Adobe Access:
  1. Använd VoucherAccessInfo.deviceGroup och kontrollera om en enhetsgruppsregistrering krävs.

2. Om autentisering krävs:

1. Använd egenskapen DeviceGroupInfo.authenticationMethod för att ta reda på om en autentisering krävs.

2. Om du måste utföra en autentisering, autentiserar du användaren genom att utföra ETT av följande steg:

• Hämta användarens användarnamn och lösenord. Anropa DRMManager.authenticate(deviceGroup.serverURL, deviceGroup.domain, username, password) .

• Hämta en cache-lagrad/förgenererad autentiseringstoken och anropa DRMManager.setAuthenticationToken() .

3. Anropa DRMManager.addToDeviceGroup() .

3. Hämta vouchern för innehållet genom att utföra en av följande åtgärder:

1. Använd metoden DRMManager.loadVoucher() .

2. Hämta vouchern från en annan enhet registrerad i samma enhetsgrupp. Tillhandahåll vouchern för DRMManager genom metoden DRMManager.storeVoucher() .

4. Spela upp krypterat innehåll med metoden NetStream.play() .

Om du vill exportera licensen för innehållet, kan alla enheter ge dig licensens rå-byte med metoden DRMVoucher.toByteArray() sedan licensen erhållits från Adobe Access-licensservern. Innehållsleverantörer begränsar vanligtvis antalet enheter i en enhetsgrupp. Om gränsvärdet uppnås, kanske du måste anropa en ej använd enhet med metoden DRMManager.removeFromDeviceGroup() innan den aktuella enheten kan registreras.