Een studieprogramma maken

Een wizard begeleidt u door de belangrijkste stappen voor het maken van een studieprogramma, zoals het invoeren van de studieprogrammagegevens en het selecteren van cursussen voor het studieprogramma. Nadat u een studieprogramma hebt gemaakt, kunt u aanvullende taken uitvoeren, zo kunt u ingeschreven personen toevoegen en herinneringen verzenden.

Bij het maken van een studieprogramma komen de volgende taken kijken:

1. Naar een locatie voor het studieprogramma bladeren

U kunt een map maken voor het studieprogramma of naar een map bladeren in de trainingsbibliotheek (u moet over toegangsrechten tot deze map beschikken). Wanneer u een locatie hebt bepaald, klikt u op de knop Nieuw studieprogramma om de wizard Nieuw studieprogramma te openen en om uw studieprogramma te maken op de geselecteerde locatie.
Afbeelding op volledige grootte weergeven
Door de trainingsbibliotheek navigeren
A.
Een locatie bepalen

B.
Een andere map maken of een nieuw studieprogramma toevoegen

Opmerking: als u uw studieprogramma wilt opslaan in uw map Gebruikerstraining, kunt u deze procedure overslaan door te klikken op de koppeling Nieuw studieprogramma op de startpagina van Adobe Connect Central. Daarna volgt u gewoon de stappen om de studieprogrammagegevens in te voeren.

2. Studieprogrammagegevens invoeren

Op de eerste pagina van de wizard Nieuw studieprogramma kunt u gegevens invoeren, zoals een beschrijvende samenvatting en een begin- en einddatum voor het studieprogramma. (U moet de naam van het studieprogramma invoeren, maar alle andere velden zijn optioneel.) De gegevens die u in de wizard invoert, worden later weergegeven op de pagina Studieprogrammagegevens en op de pagina die ingeschreven personen kunnen openen via hun koppeling Mijn training.

Het vak Aangepaste URL bevat het eerste gedeelte van de URL waarop gebruikers klikken voor toegang tot het studieprogramma. U kunt hier niets invullen als u een systeem-URL wilt laten genereren door Adobe Connect, maar u kunt ook een aangepaste URL typen in het vak. U kunt bijvoorbeeld een woord opgeven dat het studieprogramma beschrijft.

Opmerking: de begin- en einddatums die u selecteert, overschrijven de begin- en einddatums van de afzonderlijke onderdelen in uw studieprogramma. Als u bijvoorbeeld een vergadering toevoegt met een einddatum die in het verleden ligt en uw einddatum voor het studieprogramma ligt in de toekomst, gaat de vergadering uit van de einddatum van het studieprogramma.
Afbeelding op volledige grootte weergeven
Gebruik de pagina Studieprogrammagegevens om een naam en informatie over een studieprogramma toe te voegen.

3. Onderdelen toevoegen aan het studieprogramma

Nadat u studieprogrammagegevens hebt ingevoerd in de wizard Nieuw studieprogramma en op Volgende hebt geklikt, wordt een pagina weergegeven waarmee u onderdelen aan het studieprogramma kunt toevoegen. Wanneer u een onderdeel aan een studieprogramma toevoegt, voegt u in feite een koppeling naar het onderdeel toe en kopieert u het onderdeel niet naar een nieuwe locatie in Adobe Connect.

U kunt inhoud uit de inhoudsbibliotheek, een vergadering uit de vergaderingenbibliotheek, een virtuele lesruimte of bestaande cursussen toevoegen aan een studieprogramma. De inhoud die aan een studieprogramma wordt toegevoegd, wordt nu automatisch geconverteerd naar een cursus, zodat deze op de juiste wijze kan worden bijgehouden. De nieuwe cursus wordt aan de automatisch gemaakte bronnenmap voor het studieprogramma toegevoegd. (Deze map bevindt zich op dezelfde locatie als het studieprogramma en heeft dezelfde naam als het studieprogramma, maar dan met de toevoeging “Bronnen”.)

Afbeelding op volledige grootte weergeven
Nadat u een nieuw studieprogramma hebt gemaakt, voegt u cursussen toe om het studieprogramma samen te stellen.
Opmerking: als u de onderdelen in mappen wilt groeperen, voegt u de onderdelen niet toe met de wizard Nieuw studieprogramma. In plaats daarvan sluit u de wizard en opent u de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma. Klik dan op Onderdeel toevoegen en op Nieuwe map. Typ een mapnaam, klik op Opslaan en selecteer de nieuwe map (of de hoofdmap of een andere map). Klik op Onderdeel toevoegen en voeg de onderdelen toe aan de map. Nieuwe onderdelen worden altijd op het niveau van de basismap gemaakt en u kunt deze rangschikking wijzigen door op de knop Verplaatsen te klikken. U kunt mappen niet in andere mappen nesten.

4. De volgorde van onderdelen desgewenst wijzigen of onderdelen verwijderen

Nadat u inhoud en cursussen hebt toegevoegd, kunt u de volgorde van de onderdelen wijzigen om het leerpad te wijzigen. U kunt desgewenst ook onderdelen verwijderen.

Opmerking: hoewel u de onderdelen binnen een map kunt verplaatsen, kunt u onderdelen niet naar andere mappen verplaatsen.

5. Aanvullende opties selecteren

De laatste stap in het maken van een studieprogramma bestaat uit het selecteren van alle opties die u nodig hebt op de pagina Aanvullende opties, zoals het toevoegen van ingeschreven personen, het instellen van voorwaarden en het verzenden van meldingen.