Informatie over studieprogramma's

Een studieprogramma kan cursussen, presentaties en vergaderingen bevatten. U kunt de voorwaarden voor een studieprogramma definiëren en u kunt uw programma zodanig ontwerpen dat gebruikers een evaluatietest van bepaalde onderdelen van het studieprogramma kunnen afleggen, zodat ze deze onderdelen kunnen overslaan.

Wanneer gebruikers onderdelen van het studieprogramma voltooien, kunt u hun vorderingen bijhouden en rapporten genereren om te controleren of het studieprogramma aan de educatieve doelstellingen voldoet.

U kunt de volgende taken uitvoeren met de belangrijkste functies van studieprogramma's:

• Orden de onderdelen, zoals cursussen en presentaties, in logische groepen die samen een leerpad vormen.

• Definieer voorwaarden en evaluatietests voor onderdelen, zodat ingeschreven personen bepaalde onderdelen kunnen overslaan als ze zijn geslaagd voor de desbetreffende evaluatietest.

• Geef voltooiingsvereisten op; dit zijn onderdelen die zijn vereist om het studieprogramma te voltooien.

• Verzend meldingen en herinneringen met betrekking tot het studieprogramma per e-mail.

• Genereer rapporten met statistische gegevens over het studieprogramma.

• Geef een visuele weergave van de rapportgegevens weer met gebruik van het trainingdashboard.