Studieprogrammagegevens en de status weergeven

Nadat u een studieprogramma hebt gemaakt, kunt u gegevens over het programma weergeven en wijzigen op de pagina Studieprogrammagegevens.

Studieprogrammagegevens weergeven

1. Klik op het tabblad Training boven in het venster van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de map die het studieprogramma bevat.
  3. Selecteer de naam van het studieprogramma in de lijst met cursussen.

Statusinformatie met betrekking tot het studieprogramma weergeven

Het weergeven van de status van een studieprogramma vormt een andere wijze om een overzichtsrapport weer te geven.

1. Als de pagina Studieprogrammagegevens niet wordt weergegeven voor het studieprogramma dat u wilt bekijken, klikt u op het tabblad Training en bladert u naar het studieprogramma. Selecteer de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op de knop Weergave in het gebied Status studieprogramma.

Het tabblad Rapporten wordt geopend op een overzichtspagina. Naast de informatie die wordt weergegeven in het gebied met studieprogrammagegevens van de pagina Studieprogrammagegevens, vindt u op deze pagina de volgende gegevens:

Ingeschreven gebruikers
    Het aantal gebruikers dat zich heeft ingeschreven voor het studieprogramma.

Gebruikers die het programma hebben voltooid
    Het aantal gebruikers dat het studieprogramma heeft geopend en dat alle vereiste onderdelen heeft voltooid. Hier ziet u alle gebruikers die ooit zijn ingeschreven voor dit studieprogramma, dus niet alleen de gebruikers die op dat moment zijn ingeschreven.

Gebruikers in uitvoering
    Het aantal gebruikers dat het studieprogramma heeft geopend, maar dat nog niet alle verplichte onderdelen heeft voltooid. Hier ziet u alle gebruikers die ooit zijn ingeschreven voor dit studieprogramma, dus niet alleen de gebruikers die op dat moment zijn ingeschreven.

Opmerking: twee typen gebruikers worden niet opgenomen in de aantallen voor de status van het studieprogramma: ten eerste de gebruikers die zijn ingeschreven voor het studieprogramma, maar die het studieprogramma nog niet hebben geopend en ten tweede de gebruikers die zich in het verleden hebben ingeschreven voor het studieprogramma, maar die sindsdien zijn verwijderd uit Adobe Connect.