Een opgenomen vergadering bewerken

Het is handig een opname te bewerken als deze gedeelten met stilte of overbodige informatie bevat die u wilt verwijderen voordat u de opname ter beschikking stelt van anderen.

1. Klik op de startpagina van Adobe Connect Central op Vergaderingen of Training en klik vervolgens op de vergadering of lesruimte met de opname.
  2. Klik op Opnamen.
  3. Klik op Bewerken naast de opname die u wilt bewerken.
  4. Klik op de knop Afspelen om de opname vanaf het begin te bekijken of sleep de voortgangsmarkering eerst naar een specifieke locatie.
    Besturingselementen voor opgenomen vergaderingen
    A.
    Afspelen knop

B.
    Voortgangsmarkering

C.
    Selectiemarkeringen rond selectie

D.
    Knippen

E.
    Ongedaan maken

F.
    Opslaan

5. Gebruik de selectiemarkeringen om aan te geven welke gebieden u uit de opname wilt verwijderen en klik vervolgens op Knippen.
  6. (Optioneel) Klik links van het vergadervenster op het driehoekje om het deelvenster Index voor gebeurtenissen weer te geven waarin u kunt Naar specifieke gebeurtenissen in opnamen navigeren .
  7. (Optioneel) Als u wijzigingen wilt verwijderen, klikt u op Ongedaan maken om de laatste opgeslagen afzonderlijke bewerkingen te verwijderen of op Origineel herstellen om het origineel van de opname te herstellen.
  8. Verwijder de extra gedeelten. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan.
Opmerking: Adobe Connect-beheerders kunnen de opname-instellingen aanpassen om aan de voorschriften te voldoen. Deze instellingen bepalen hoe vergaderingen en trainingssessies worden opgenomen en wat wordt opgenomen. Zie Werken met compatibiliteits- en besturingsinstellingen voor meer informatie.