Opnamen van vergaderingen bewerken

Nadat u een vergadering of trainingssessie hebt opgenomen, kunt u secties van de opname verwijderen met gebruik van de geïntegreerde editor. Dit is handig als de opname stilte of overbodige informatie bevat. Hier volgen enkele tips voor het bewerken van opnamen:

• U dient over beheerdersmachtigingen of hoger te beschikken om een opname van een vergadering of virtuele lesruimte in de inhoudsbibliotheek te bewerken. (U beschikt standaard over deze machtigingen als u de vergadering of virtuele lesruimte hebt gemaakt.) U dient over gastheermachtigingen te beschikken om een opname te kunnen bewerken die is opgeslagen in Vergadering > Opnamen of Training > Opnamen.

• Na het bewerken van een opname wordt de laatste bewerkte versie opgeslagen, met alle informatie van eerdere bewerkingssessies. De koppeling naar uw opname blijft na bewerking ongewijzigd. Gebruikers die over de koppeling en over toegangsrechten tot de opname beschikken, zien de meest recente opgeslagen versie, inclusief eventuele bewerkingen.

• In de bewerkingsmodus kunnen meerdere mensen tegelijkertijd een opname openen. Als een gebruiker zijn of haar wijzigingen opslaat, krijgen anderen die de opname op dat moment ook bewerken een foutbericht te zien als ze proberen hun wijzigingen op te slaan.

Opmerking: Adobe Connect-beheerders kunnen de opname-instellingen aanpassen om aan de voorschriften te voldoen. Deze instellingen bepalen hoe vergaderingen en trainingssessies worden opgenomen en wat wordt opgenomen. Zie Werken met compatibiliteits- en besturingsinstellingen voor meer informatie.