Naar specifieke gebeurtenissen in opnamen navigeren

Voor elke opname van een vergadering wordt een nieuwe gebeurtenis in de index opgenomen voor elk chatbericht, elke wijziging in de schermindeling, elke diawijziging en elke keer dat de camera wordt gestart en gestopt. Elke gebeurtenis wordt met een tijdstempel opgenomen in een index voor gebeurtenissen. U kunt de index filteren en doorzoeken om snel naar specifieke gebeurtenissen te navigeren.

1. Klik links van het venster voor de opgenomen vergadering op het driehoekje om het deelvenster Index voor gebeurtenissen weer te geven.
    Deelvenster Index voor gebeurtenissen (klik op het driehoekje om het venster weer te geven of te verbergen)
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op het pop-upmenu Filter om specifieke gebeurtenissen te selecteren om weer te geven. U kunt alle gebeurtenissen, één gebeurtenis, gebeurtenistypen of een combinatie van indexeerbare gebeurtenissen weergeven. Gebeurtenissen die gefilterd kunnen worden, zijn schermindelingwijzigingen, chatberichten, diawijzigingen en gebruikers die de pod Deelnemers of Video betreden of verlaten.

• Als u bepaalde gebeurtenissen wilt zoeken, typt u trefwoorden in het zoekvak en klikt u op Zoeken. Alle gebeurtenissen die overeenkomen met de trefwoorden, worden gemarkeerd. U kunt op het volgende zoeken: namen van deelnemers aan vergaderingen, tekst in alle pods Notities, tekst in alle chatpods en tekst op dia's die zijn weergegeven in de vergadering.