Opgenomen vergaderingen beheren

U kunt alle opnamen weergeven van een specifieke vergadering, machtigingen wijzigen, de naam wijzigen, een opname verplaatsen of een inhoudsrapport van een opname weergeven. Bovendien kan een opgenomen vergadering worden gebruikt als inhoud voor een andere vergadering. (Als een opname bewerkt is, blijven de bewerkingen behouden als de opname naar de inhoudsbibliotheek wordt verplaatst.)

Opmerking: Adobe Connect-beheerders kunnen instellingen voor pods, voor delen en andere instellingen aanpassen om aan de voorschriften te voldoen. Deze instellingen beïnvloeden de schermindeling van vergaderruimten en de activiteiten die u kunt uitvoeren in deze ruimten. Zie Werken met compatibiliteits- en besturingsinstellingen voor meer informatie.

Een lijst met opgenomen vergaderingen weergeven

Als u een beheerder bent of als u beheerdersmachtigingen voor een vergaderingmap hebt, kunt u een lijst weergeven met alle opnamen die in een vergaderruimte zijn gemaakt.

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Als er meer dan een vergaderingmap is, navigeert u naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Opnamen.
    Afbeelding op volledige grootte weergeven
    Navigeren naar de koppeling Opnamen

Opnamen verplaatsen naar de inhoudsbibliotheek

Als u opnamen die bij een vergadering horen in een map in de vergaderingenbibliotheek wilt verplaatsen naar de inhoudsbibliotheek, moet u een beheerder of een gebruiker met beheerdersmachtigingen zijn voor die specifieke map in de vergaderingenbibliotheek.

Het kan nuttig zijn om een opname van een vergadering naar de inhoudsbibliotheek te verplaatsen als u ook andere mensen dan de oorspronkelijke genodigden toegang wilt geven.

Opmerking: Zie Een opgenomen vergadering afspelen als u een opname beschikbaar wilt maken voor iedereen die over de URL van de opname beschikt.
  1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de vergadering die de opnamen bevat die u wilt verplaatsen.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Opnamen.
  5. Schakel het selectievakje links van de opnamen die u wilt verplaatsen in.
  6. Klik op de navigatiebalk op de knop Verplaatsen naar map.
  7. Navigeer in de inhoudsbibliotheek naar de map waarnaar u de opname wilt verplaatsen. (Tijdens het navigeren wordt de nieuwe bestemming weergegeven in de rechterbovenhoek van het Adobe Connect Central-venster.)
  8. Klik op Verplaatsen.

Opnamegegevens bewerken

1. Klik op de Adobe Connect Central-startpagina op Vergaderingen of Training. Klik vervolgens op de vergadering of lesruimte met de opname.
  2. Klik op de optie Opnamen.
  3. Klik op de naam van de opname.
  4. Klik in de balk Opnamegegevens op Bewerken.
  5. Wijzig desgewenst de titel, het overzicht en de taal.
  6. Als u gebruikers van Adobe Connect Desktop in staat wilt stellen de opname lokaal te downloaden, selecteert u Gebruikers toestaan exemplaar naar lokaal apparaat te downloaden.
  7. Als u de onderdelen wilt bijwerken die zijn gekoppeld aan de opname met de gewijzigde gegevens, selecteert u Informatie bijwerken voor alle onderdelen die aan dit onderdeel zijn gekoppeld.

Een vergaderingopname verwijderen

Als u een vergaderingopname die bij een vergadering hoort, wilt verwijderen, moet u een beheerder of een gebruiker met machtigingen voor het beheer van die specifieke map Vergaderingenbibliotheek zijn. Wanneer u een opname verwijdert, verwijdert u deze uit de vergaderingenbibliotheek.

Opmerking: Tijdens dit proces wordt de opname niet verwijderd uit de inhoudsbibliotheek als u de opname eerdere daar naartoe hebt verplaatst. Zie Een map of bestand verwijderen als u een vergaderingopname wilt verwijderen die u naar de inhoudsbibliotheek hebt verplaatst.
  1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de vergadering die de opnamen bevat die u wilt verwijderen.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Opnamen.
  5. Schakel op de pagina Opnamen het selectievakje links van de opname(n) die u wilt verwijderen in.
  6. Klik boven de lijst op Verwijderen.
  7. Klik op de bevestigingspagina op Verwijderen.