Een map of bestand verwijderen

Wanneer u mappen of bestanden uit een bibliotheek verwijdert, verwijdert u deze definitief en kunt u ze niet terugzetten. Wees voorzichtig en verwijder alleen de items die u echt niet meer nodig hebt. Als u mappen of bestanden uit de inhoudsbibliotheek verwijdert die zijn gekoppeld aan vergaderingen, gebeurtenissen, seminars of cursussen, is de verwijderde inhoud niet langer beschikbaar voor deze onderdelen. Wanneer u een onderdeel verwijdert, wordt in Adobe Connect Central aangegeven of een koppeling bestaat voor dit onderdeel en kunt u het verwijderen desgewenst annuleren. In seminarruimtenbibliotheken kunt u geüploade inhoud of opnamen verwijderen die bij een seminar zijn opgeslagen.

Opmerking: als u een map uit de trainingsbibliotheek verwijdert die een cursus bevat die deel uitmaakte van een studieprogramma, wordt de verwijderde cursus nog steeds als een cursusonderdeel weergegeven op de pagina Studieprogrammagegevens. De cursus is echter niet meer beschikbaar.
  1. Klik op Inhoud, Training, Vergaderingen, Seminarruimten of Gebeurtenisbeheer boven in het venster Adobe Connect Central.
  2. Ga naar de map of het bestand.
  3. Schakel het selectievakje links van het onderdeel dat u wilt verwijderen in. Als u een seminar wilt verwijderen, kiest u Geüploade inhoud of Opnamen wanneer u dit type onderdeel dat is opgeslagen bij het seminar wilt verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen op de menubalk boven de inhoudslijst.
  5. Klik nogmaals op Verwijderen als u de geselecteerde onderdelen definitief wilt verwijderen of klik op Annuleren als u het verwijderen wilt annuleren.