Bestands- of mapinformatie bewerken

U kunt de titel of naam van een onderdeel van de bibliotheek en andere gegevens bewerken met de knop Informatie bewerken.
Opmerking: als u een map in de seminarbibliotheek bewerkt, kunt u informatie weergeven over de seminarlicentie voor die map om te zien hoeveel gebruikers en vergaderingen beschikbaar zijn voor een bepaalde seminarmap. Klik op Informatie over licentie op de navigatiebalk naast de koppeling Informatie bewerken. De informatie die wordt weergegeven bevat de titel, een samenvatting, de begin- en einddatum, het aantal gelijktijdige gebruikers en het aantal gelijktijdige vergaderingen.
  1. Klik op het tabblad Inhoud, Training, Vergaderingen, Seminarruimten of Gebeurtenisbeheer boven in het venster Connect Central.
  2. Ga naar de map of het bestand.
  3. Klik op de map of op het bestand.
  4. Klik op de koppeling Informatie bewerken op de navigatiebalk onder het navigatiespoor.
  5. Bewerk de titel, naam of andere eigenschappen die u wilt wijzigen.
  6. Klik op Opslaan.