Een bestand of map verplaatsen

U kunt een map of bestand in een bibliotheek verplaatsen. Wanneer u een map verplaatst, worden ook alle onderdelen van de map naar de nieuwe locatie overgebracht. U kunt mappen en bestanden in de inhouds-, trainings-, vergaderingen- of gebeurtenisbeheerbibliotheken verplaatsen met de knop Verplaatsen. U kunt mappen en bestanden in deze bibliotheken en in de seminarruimtenbibliotheken verplaatsen met de knop Eén niveau omhoog. In de seminarruimtenbibliotheken kunt u geüploade inhoud of opnamen die bij een seminar zijn opgeslagen, verplaatsen.

1. Klik op Inhoud, Training, Vergaderingen, Seminarruimten of Gebeurtenisbeheer boven in het venster van Adobe Connect Central.
  2. Ga naar de gewenste map of het gewenste bestand.
  3. Schakel het selectievakje links van het onderdeel dat u wilt verplaatsen in. Als u een seminar wilt verplaatsen, kiest u Geüploade inhoud of Opnamen wanneer u dit type onderdeel dat is opgeslagen bij het seminar wilt verplaatsen.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op Eén niveau omhoog om het onderdeel een niveau omhoog in de directory van de bibliotheekmap te verplaatsen.

• Klik op Verplaatsen (deze optie is niet beschikbaar op het tabblad Seminarruimten). Selecteer een map in de mappenstructuur van de directory of klik op Eén niveau omhoog. Klik op Verplaatsen en op OK om de wijziging toe te passen.