Terugkeren naar een map

Boven de functionele koppelingen vindt u een lijst met navigatiekoppelingen die het navigatiespoor wordt genoemd. Dit navigatiespoor geeft uw huidige locatie in de mappenstructuur weer. U kunt naar elke bovenliggende map in het navigatiespoor gaan.

Klik op de naam van een bovenliggende map in het navigatiespoor.

De mappen en bestanden in de bovenliggende map worden weergegeven. De naam en locatie van de bovenliggende map wordt weergegeven in de navigatiekoppelingen boven in het browservenster.