Een overzichtsrapport voor externe training weergeven

Voordat u een overzichtsrapport voor externe training genereert, moet u de gebruikersstatus of de score bijwerken van gebruikers die de training hebben voltooid.

1. Wanneer de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar het studieprogramma. Klik op de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op de koppeling Rapporten boven in het venster Adobe Connect Central.
  3. Klik op Op onderdeel.

Er wordt een lijst weergegeven met alle onderdelen in het studieprogramma. De kolom Rapporten geeft het type rapport aan dat u kunt genereren voor elk onderdeel.

4. Zoek in de kolom Namen het externe-trainingsonderdeel en klik in de kolom Rapporten op Samenvatting.