Studieprogrammarapporten exporteren

U kunt studieprogrammarapporten Op onderdeel exporteren naar een Excel-bestand. Dit doet u door te klikken op de knop Rapportgegevens downloaden op de pagina Rapporten. U kunt kiezen of u het rapport wilt openen of het wilt opslaan.

1. Klik op het tabblad Training boven in het venster van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de map die het studieprogramma bevat.
  3. Selecteer de naam van het studieprogramma in de lijst met cursussen.
  4. Klik op Rapporten.
  5. Klik op Op onderdeel.

In de lijst met rapporttypen voor elk onderdeel kunt u rapportgegevens voor alle rapporten in de lijst downloaden, met uitzondering van het rapport Overzicht.

6. Klik op het rapporttype waarvoor u de gegevens wilt downloaden.
  7. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op Rapportgegevens downloaden om het rapport te downloaden en sla het bestand op of open het bestand.

• Klik op Afdrukbare versie om een rapport op dia's/pagina's of op vragen weer te geven in een browservenster.