Een studieprogrammarapport voor externe training per gebruiker weergeven

Voordat u een rapport voor externe training per gebruiker genereert, werkt u de gebruikersstatus of de score bij van gebruikers die de training hebben voltooid.

1. Wanneer de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar het studieprogramma. Klik op de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op de koppeling Rapporten boven in het venster Adobe Connect Central.
  3. Klik op Op onderdeel.

Er wordt een lijst weergegeven met alle onderdelen in het studieprogramma. De kolom Rapporten geeft het type rapport aan dat u kunt genereren voor elk onderdeel.

4. Klik in de kolom Namen op het externe-trainingsonderdeel en klik in de kolom Rapporten op Op gebruikers om de volgende gegevens weer te geven voor iedere ingeschreven persoon:
    Naam
    De naam van de ingeschreven persoon. Klik op de naam van een ingeschreven persoon om informatie weer te geven over deze persoon, zoals de status, de totale score en het aantal pogingen dat deze persoon heeft uitgevoerd om het externe traininigsonderdeel te voltooien.

Status
    De vorderingen van de gebruiker in verhouding tot het voltooien van het onderdeel.

Score
    De resultaten die de gebruiker voor de externe training heeft behaald.

Afgelegd op en Afgelegd om
    De datum en tijd waarop de ingeschreven persoon het onderdeel heeft afgelegd.

Pogingen
    Het aantal malen dat de gebruiker heeft geprobeerd de externe training te openen.

Certificaatnummer
    Een door het systeem gegenereerd nummer dat aangeeft dat de gebruiker de externe training heeft voltooid en dat de gebruiker een unieke id verschaft.

Versie
    De specifieke versie van het externe trainingsonderdeel dat de gebruiker heeft afgelegd.