Een studieprogrammarapport per onderdeel weergeven

U kunt een studieprogrammarapport per onderdeel weergeven door eerst het onderdeel en daarna het gewenste type rapport te selecteren.

U kunt het rapport filteren op overzicht, gebruikers, dia's/pagina's, vragen of antwoorden.

1. Wanneer de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar het studieprogramma. Klik op de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op de koppeling Rapporten boven in het venster Adobe Connect Central.
  3. Klik op Op onderdeel.

Er wordt een lijst weergegeven met alle onderdelen in het studieprogramma. De kolom Rapporten geeft het type rapport aan dat u kunt genereren voor elk onderdeel.

4. Klik op de koppeling voor het gewenste type rapport.

De stappen voor het weergeven, downloaden en instellen van rapportfilters voor elk onderdeel zijn gelijk aan de procedures voor het weergeven van rapporten in iedere bibliotheek. Externe training vormt echter een uitzondering op deze regel, omdat deze niet wordt weergegeven in een Adobe Connect-bibliotheek.

Type onderdeel

Type rapport

Cursus

Overzicht

Op gebruikers

Op dia's/Pagina's

Op vragen

Op antwoorden

Vergadering

Overzicht

Op aanwezigen

Op sessies

Op vragen

Externe training

Overzicht

Op gebruikers