Tips voor het maken van mailinglijsten voor gebeurtenissen

Houd rekening met het volgende wanneer u mailinglijsten samenstelt:

• Een gast is een Connect-gebruiker met beperkte toegang. Gasten kunnen alleen de gebeurtenissen bijwonen waarvoor ze zijn goedgekeurd. Bovendien kunnen gasten zich niet aanmelden bij Connect Central.

• Een gebruiker is een Connect-gebruiker in uw bedrijf.

Opmerking: voordat u uitnodigingen verzendt, dient u uw Connect Central-beheerder te vragen of er licentieproblemen kunnen optreden. Als het aantal voor de gebeurtenis geregistreerde personen het aantal licenties overschrijdt, kunnen niet alle deelnemers zich aansluiten bij de gebeurtenis wanneer ze zich aanmelden.

Als het aantal gasten dat u wilt uitnodigen beperkt is, kunt u hun e‑mailadressen typen of plakken met gebruik van de functie Gast toevoegen. Als u echter honderden of duizenden gasten wilt uitnodigen, kunt u een CSV-bestand met gebruikers importeren.

Als u Connect-gebruikers uitnodigt, kunt u op de pagina Deelnemers selecteren gebruikers toevoegen aan de lijst met genodigden en machtigingen aan deze gebruikers toewijzen.

Nadat u de lijst hebt gemaakt, kunt u ten slotte de uitnodigingen verzenden met gebruik van de standaardtekst of een aangepaste uitnodigingstekst.