Gebeurtenisdeelnemers toevoegen met gebruik van een CSV-bestand

Als u een CSV-bestand met namen en e‑mailadressen hebt, kunt u het CSV-bestand importeren om deelnemers aan een gebeurtenis toe te voegen. De volgende vereisten gelden voor het importeren van een CSV-bestand:
  • Het bestand mag geen lege regels bevatten. Als het CSV-bestand lege regels bevat, mislukt het importeren.

• Namen die een komma bevatten, moeten tussen aanhalingstekens staan. De naam Jan Smit, Jr., moet in het CSV-bestand komen te staan als “Jan Smit, Jr.”. Als geen aanhalingstekens worden gebruikt, wordt het bestand niet goed geïmporteerd.

• Neem geen headerrij op in het CSV-bestand.

• Het CSV-bestand dient minstens kolommen te bevatten voor voornamen, achternamen en e-mailadressen. Bijvoorbeeld:

Michiel

Beets

mbeets@mijnbedrijf.nl

Ria

Boomstra

rboomstra@mijnbedrijf.nl

Rebecca

Bloem

rbloem@mijnbedrijf.nl

Karel

Bond

kbond@mijnbedrijf.nl

Paul

Davids

pdavids@mijnbedrijf.nl

Opmerking: gastgebruikers die in Connect Enterprise 5.1 (Breeze 5.1) zijn geïmporteerd in een CSV-bestand, beschikken niet over een aparte kolom voor hun voor- en achternaam. In dergelijke bestanden komt slechts één naamkolom voor en dus worden deze bestanden geëxporteerd met de volledige naam in de eerste kolom en met een lege kolom voor de achternaam.
  1. Klik op het tabblad Gebeurtenisbeheer in Connect Central.
  2. Navigeer naar de gewenste gebeurtenis en selecteer deze.
  3. Klik op Deelnemerbeheer op de navigatiebalk van de pagina Gebeurtenisgegevens.
  4. Klik op Lijst importeren/exporteren.
  5. Klik op Bladeren en navigeer naar het gewenste CSV-bestand.
  6. Klik op Uploaden.