iPhone-toepassingen compileren en fouten in toepassingen opsporen

Met Packager for iPhone kunt u iPhone-toepassingen compileren. Packager for iPhone wordt geleverd bij Flash Professional CS5.

U kunt fouten in de toepassing opsporen op de ontwikkelcomputer. U kunt ook een versie van de foutopsporingstoepassing op de iPhone installeren en trace() -uitvoer in Flash Professional CS5 ontvangen.

Zie Een Hello World-toepassing voor de iPhone maken met Flash Professional CS5 voor een zelfstudie over het bouwen van een iPhone-toepassing.