De iPhone-toepassing bij de App Store indienen

Zo gaat u te werk om de toepassing bij de App Store in te dienen:

1. Vraag een distributiecertificaat en inrichtingsprofiel aan op de website van het iPhone Dev Center ( http://developer.apple.com/iphone/ ).

Een distributiecertificaat heeft de naam 'iPhone Developer: XXX.cer', waarbij XXX uw naam is.

Zie Bestanden voor ontwikkelaars verkrijgen van Apple voor meer informatie.

2. Converteer het distributiecertificaat naar een P12-bestand.

Zie Een ontwikkelingscertificaat omzetten in een P12-bestand voor meer informatie.

3. Compileer de toepassing met het P12-bestand en het inrichtingsprofiel.

Gebruik het P12-bestand dat u op basis van het distributiecertificaat hebt gemaakt. Gebruik de toepassings-id die aan het distributie-inrichtingsprofiel is gekoppeld.

Zie Een installatiebestand (IPA) voor een iPhone-toepassing compileren voor meer informatie.

4. Dien de toepassing in op de website van het iPhone Dev Center ( http://developer.apple.com/iphone/ ).

Belangrijk: Apple vereist dat u het Apple-programma Application Loader gebruikt voor het uploaden van toepassingen naar de App Store. Apple publiceert Application Loader uitsluitend voor Mac OS X. Als u dus met een Windows-computer een AIR-toepassing voor de iPhone wilt ontwikkelen, moet u toegang hebben tot een computer waarop OS X wordt uitgevoerd (versie 10.5.3 of later) om de toepassing te kunnen indienen bij de App Store. Het programma Application Loader is verkrijgbaar bij het Apple iOS Dev Center.