De afbeelding voor het startscherm bewerken

Voordat u uw toepassing maakte, hebt u het bestand Default.png gemaakt (zie Pictogramafbeeldingen en een afbeelding voor het startscherm van de toepassing maken ). Dit PNG-bestand dient als de opstartafbeelding die tijdens het laden van de toepassing wordt weergegeven. Toen u de toepassing testte op uw iPhone, hebt u waarschijnlijk dit lege scherm bij het opstarten gezien.

U moet de afbeelding wijzigen, zodat deze overeenkomt met het startscherm van uw toepassing “Hello World!”.:

1. Open de toepassing op het apparaat. Wanneer de eerste tekst “Hello World” wordt weergegeven, drukt u op de thuisknop (onder het scherm) en houdt u deze knop ingedrukt. Druk met de thuisknop ingedrukt op de knop voor de sluimerstand (boven aan de iPhone). Zo maakt u een schermafbeelding en verzendt u de afbeelding naar het Filmrol-album.

2. Breng de afbeelding over naar uw ontwikkelcomputer door deze over te brengen van de iPhone of door een andere toepassing voor het overbrengen van foto's te gebruiken. (Op een Mac-computer kunt u hiervoor de toepassing Image Capture gebruiken.)

U kunt de afbeelding ook via e-mail naar uw ontwikkelcomputer verzenden:

• Open de toepassing Foto's.

• Open het Filmrol-album.

• Open de schermafbeelding die u hebt vastgelegd.

• Tik op de foto en tik vervolgens op de pijlknop “vooruit” in de linkerbenedenhoek. Klik vervolgens op de knop voor het verzenden van foto's en verzendt de foto naar uzelf.

3. Vervang het bestand Default.png (in de ontwikkelmap) door een PNG-versie van de schermafbeelding.

4. Compileer de toepassing opnieuw (zie Het IPA-bestand compileren ) en installeer alles opnieuw op de iPhone.

In de toepassing wordt nu het nieuwe opstartscherm gebruikt terwijl de toepassing wordt geladen.

Opmerking: u kunt elke gewenste afbeelding voor het bestand Default.png gebruiken, zo lang de afbeelding de juiste afmetingen heeft (320 bij 480 pixels). Het is echter vaak het beste als de afbeelding Default.png overeenkomt met de beginstatus van uw toepassing.