De toepassing op de iPhone installeren

Ga als volgt te werk om de iPhone-toepassing te installeren en te testen:

1. Open de toepassing iTunes.

2. Als u dit nog niet hebt gedaan, voegt u het inrichtingsprofiel voor deze toepassing aan iTunes toe. Selecteer in iTunes Archief > Voeg bestand toe aan bibliotheek. Selecteer vervolgens het inrichtingsprofielbestand (met mobileprovision als bestandstype).

Gebruik voorlopig het ontwikkelaarsinrichtingsprofiel om de toepassing op de ontwikkelaars-iPhone te testen.

Gebruik later, wanneer u een toepassing naar de iTunes Store distribueert, het distributieprofiel. Gebruik het ad-hocinrichtingsprofiel als u de toepassing ad hoc (naar meerdere apparaten zonder tussenkomst van de iTunes Store) wilt distribueren.

Zie Bestanden voor ontwikkelaars verkrijgen van Apple voor meer informatie over inrichtingsprofielen.

3. In sommige versies van iTunes wordt de toepassing niet vervangen als dezelfde versie van de toepassing al is geïnstalleerd. Verwijder in dit geval de toepassing van het apparaat en uit de lijst met toepassingen in iTunes.

4. Dubbelklik op het IPA-bestand voor de toepassing. Het bestand moet nu in de lijst met toepassingen worden weergegeven.

5. Sluit uw iPhone aan op de USB-poort op uw computer.

6. Controleer in iTunes het tabblad Toepassing voor het apparaat en zorg ervoor dat de toepassing is geselecteerd in de lijst met toepassingen die moeten worden geïnstalleerd.

7. Selecteer het apparaat in de lijst links van iTunes. Klik op de knop Synchroniseren. Wanneer het synchronisatieproces is voltooid, verschijnt de Hello World-toepassing op uw iPhone.

Als de nieuwe versie niet is geïnstalleerd, verwijdert u de toepassing van de iPhone en uit de lijst met toepassingen in iTunes en herhaalt u de procedure. Dit kan zich voordoen als de versie die op dat moment is geïnstalleerd, dezelfde toepassings-id en toepassingsversie gebruikt.

Als iTunes een foutmelding weergeeft wanneer u de toepassing probeert te installeren, raadpleegt u "Problemen met de installatie van toepassingen oplossen" in Een iPhone-toepassing installeren .