Verbinding maken met Flash Debugger

Als u een foutopsporing voor een toepassing wilt uitvoeren op een mobiel apparaat, kunt u Flash Debugger uitvoeren op uw ontwikkelingscomputer en er via het netwerk verbinding mee maken. Voor het inschakelen van foutopsporing op afstand doet u het volgende:

• Bij Android kunt u de machtiging android:permission.INTERNET opgeven in de toepassingsdescriptor.

• Compileer de toepassings-SWF's met foutopsporing ingeschakeld.

• Verpak de toepassing met de markering -target apk-debug voor Android, of -target ipa-debug voor iOS, en gebruik ofwel de markering -connect (wifi-foutopsporing) of -listen (USB-foutopsporing).

Bij wifi-foutopsporing moet het apparaat via het IP-adres of een volledig correcte domeinnaam toegang hebben tot TPC-poort 7935 van de computer waarop de Flash Debugger wordt uitgevoerd. Bij externe foutopsporing via USB moet het apparaat toegang hebben tot TPC-poort 7936 of tot de poort die is opgegeven in de markering -listen .

Bij iOS kunt u ook -target ipa-debug-interpreter of -target ipa-debug-interpreter-simulator opgeven.