Foutopsporing op afstand met Flash Professional

Zodra uw toepassing gereed is voor foutopsporing en de machtigingen zijn ingesteld in de toepassingsdescriptor, doet u het volgende:

1. Open het AIR-dialoogvenster voor Android-instellingen.

2. Onder de tab Deployment (Implementatie):

• Selecteer “Device debugging” (Foutopsporing van apparaat) voor het implementatietype

• Selecteer “Toepassing installeren op het aangesloten Android-apparaat” voor na publicatie

• Maak de selectie van “Toepassing installeren op het aangesloten Android-apparaat” ongedaan voor na publicatie

• Stel het pad in naar de Android-SDK (indien van toepassing).

3. Klik op Publiceren.

Uw toepassing is geïnstalleerd en opgestart op het apparaat.

4. Sluit het AIR-dialoogvenster voor Android-instellingen.

5. Selecteer Debug (foutopsporing) >Foutopsporingssessie op afstand starten voor > ActionScript 3 in het menu Flash Professional.

Door Flash Professional wordt in het deelvenster Uitvoer weergegeven: “Wachten op verbinding door speler...”.

6. Start de toepassing op het apparaat.

7. Voer het IP-adres of de hostnaam in van de computer waarop het Flash-foutopsporingsprogramma wordt uitgevoerd in het Adobe AIR-dialoogvenster voor verbinding en klik vervolgens op OK.