ADT-opdracht voor het certificaat

Met de opdracht -certificate kunt u een zelfondertekend ondertekeningscertificaat voor de digitale code maken. Voor de opdracht wordt de volgende syntaxis gebruikt:

adt -certificate -cn name -ou orgUnit -o orgName -c country -validityPeriod years key-type output password

-cn De tekenreeks die is toegewezen als de algemene naam (CN) van het nieuwe certificaat.

-ou Een tekenreeks die is toegewezen als de organisatie die het certificaat uitgeeft. (Optioneel.)

-o Een tekenreeks die is toegewezen als de organisatie die het certificaat uitgeeft. (Optioneel.)

-c Een ISO-3166-landcode van twee letters. Er wordt geen certificaat gegenereerd als een ongeldige code is opgegeven. (Optioneel.)

-validityPeriod Het aantal jaren dat het certificaat geldig is. Als de geldigheidsduur niet is opgegeven, wordt een geldigheidsduur van vijf jaar toegewezen. (Optioneel.)

key_type Het type sleutel dat voor het certificaat wordt gebruikt is 2048-RSA .

uitvoer Het pad en de bestandsnaam voor het te genereren certificaatbestand.

password Het wachtwoord voor toegang tot het nieuwe certificaat. Het wachtwoord is vereist voor het ondertekenen van AIR-bestanden met dit certificaat.