Het updateproces beheren in de ApplicationUpdater-versie

U kunt de methode preventDefault() van gebeurtenisobjecten aanroepen die zijn verzonden door het object ApplicationUpdater om stappen van het updateproces te annuleren (zie Het updateproces ). Door het standaardgedrag te annuleren heeft uw toepassing de mogelijkheid om een bericht weer te geven waarin de gebruiker wordt gevraagd of deze wil doorgaan.

In de volgende secties wordt beschreven hoe u het updateproces kunt voortzetten wanneer een stap van het proces is geannuleerd.