De toepassing bijwerken

Het object ApplicationUpdater verzendt de gebeurtenis downloadComplete wanneer het downloaden van het updatebestand is voltooid. Als u het standaardgedrag annuleert, kunt u de methode installUpdate() aanroepen om het updateproces te hervatten:

appUpdater.installUpdate(file);

Door het aanroepen van deze methode installeert de updater een updateversie van het AIR-bestand. Deze methode omvat een parameter, file , die bestaat uit een object File dat verwijst naar het AIR-bestand dat als update moet worden gebruikt.

Het object ApplicationUpdater kan de gebeurtenis beforeInstall verzenden als resultaat van het aanroepen van de methode installUpdate() :

• UpdateEvent.BEFORE_INSTALL —Wordt verzonden vlak voordat de update wordt geïnstalleerd. In bepaalde gevallen is het aan te raden te voorkomen dat de update op dit moment wordt geïnstalleerd, zodat de gebruiker het huidige werk kan afmaken voordat de update wordt voortgezet. Als de methode preventDefault() van het object Event wordt aangeroepen, wordt de installatie uitgesteld totdat het systeem opnieuw wordt opgestart; er kan ook geen ander updateproces worden gestart. (Het gaat hierbij onder andere om updates die worden veroorzaakt door het aanroepen van de methode checkNow() of door de periodieke controle.)