Het update-AIR-bestand downloaden

Het object ApplicationUpdater verzendt de gebeurtenis updateStatus nadat de updater het update-descriptorbestand heeft gedownload en geïnterpreteerd. Het standaardgedrag is dat wordt gestart met het downloaden van het updatebestand als dit beschikbaar is. Als u het standaardgedrag annuleert, kunt u de methode downloadUpdate() aanroepen om het updateproces te hervatten:

appUpdater.downloadUpdate();

Door het aanroepen van deze methode downloadt de updater asynchroon de updateversie van het AIR-bestand.

De methode downloadUpdate() kan de volgende gebeurtenissen verzenden:

• UpdateEvent.DOWNLOAD_START —De verbinding met de server is tot stand gebracht. Wanneer de ApplicationUpdaterUI-bibliotheek wordt gebruikt, wordt door deze gebeurtenis een dialoogvenster weergegeven met een voortgangsbalk die de voortgang van het downloaden aangeeft.

• ProgressEvent.PROGRESS —Wordt periodiek verzonden terwijl het bestand wordt gedownload.

• DownloadErrorEvent.DOWNLOAD_ERROR —Wordt verzonden als er een fout optreedt bij de verbinding of het downloaden van het updatebestand. Wordt ook verzonden bij een ongeldige HTTP-status (bijvoorbeeld “404 - Bestand niet gevonden”). Deze gebeurtenis heeft een eigenschap errorID , een geheel getal waarmee aanvullende foutgegevens worden gedefinieerd. Een aanvullende eigenschap subErrorID kan meer foutgegevens bevatten.

• UpdateEvent.DOWNLOAD_COMPLETE —De updater heeft het update-descriptorbestand gedownload en geïnterpreteerd. Als u deze gebeurtenis niet annuleert, gaat de ApplicationUpdater-versie door met de installatie van de updateversie. In de ApplicationUpdaterUI-versie krijgt de gebruiker een dialoogvenster te zien waarin deze de mogelijkheid krijgt om door te gaan.