Het update-descriptorbestand downloaden en interpreteren

Het object ApplicationUpdater verzendt de gebeurtenis checkForUpdate voordat het updateproces begint, vlak voordat de updater probeert het update-descriptorbestand te downloaden. Als u het standaardgedrag van de gebeurtenis checkForUpdate annuleert, downloadt de updater het update-descriptorbestand niet. U kunt de methode checkForUpdate() gebruiken om het updateproces te hervatten:

appUpdater.checkForUpdate();

Door de methode checkForUpdate() aan te roepen, wordt het update-descriptorbestand asynchroon gedownload en geïnterpreteerd door de updater. Als resultaat van het aanroepen van de methode checkForUpdate() kan de updater de volgende gebeurtenissen verzenden:

• StatusUpdateEvent.UPDATE_STATUS —De updater heeft het update-descriptorbestand gedownload en geïnterpreteerd. Deze gebeurtenis heeft de volgende eigenschappen:

• available —Een Booleaanse waarde. Wordt ingesteld op true als er een andere versie dan die van de huidige toepassing beschikbaar is; als de versie hetzelfde is, wordt deze ingesteld op false .

• version —Een tekenreeks. De versie van het toepassingsdescriptorbestand van het updatebestand

• details —Een array. Als er geen gelokaliseerde versies van de beschrijving aanwezig zijn, retourneert deze array een lege tekenreeks ( "" ) als het eerste element en de beschrijving als het tweede element.

Als er meerdere versies van de beschrijving aanwezig zijn (in het update-descriptorbestand), bevat deze array meerdere sub-array's. Iedere array heeft twee elementen: het eerste is een taalcode (bijvoorbeeld "en" ), het tweede is de corresponderende beschrijving (een tekenreeks) voor die taal. Zie De updatedescriptorbestanden definiëren en het AIR-bestand aan uw webserver toevoegen .

• StatusUpdateErrorEvent.UPDATE_ERROR —Er is een fout opgetreden en de updater kon het update-descriptorbestand niet downloaden of interpreteren.