Installatie via een willekeurig AIR-bestand

U kunt de methode installFromAIRFile() aanroepen om de updateversie te installeren via een AIR-bestand op de computer van de gebruiker.

appUpdater.installFromAIRFile();

Door deze methode installeert de updater een updateversie van de toepassing vanuit het AIR-bestand.

De methode installFromAIRFile() kan de volgende gebeurtenissen verzenden:

• StatusFileUpdateEvent.FILE_UPDATE_STATUS —Wordt verzonden nadat de ApplicationUpdater het bestand heeft gevalideerd dat is verzonden via de methode installFromAIRFile() . Deze gebeurtenis heeft de volgende eigenschappen:

• available —Wordt ingesteld op true als er een andere versie dan die van de huidige toepassing beschikbaar is; als de versie hetzelfde is, wordt deze waarde ingesteld op false .

• version —De tekenreeks die de nieuwe beschikbare versie vertegenwoordigt.

• path —Vertegenwoordigt het oorspronkelijke pad van het updatebestand.

U kunt deze gebeurtenis annuleren als de eigenschap available van het object StatusFileUpdateEvent is ingesteld op true . Als u deze gebeurtenis annuleert, wordt de updater niet verder uitgevoerd. Roep de methode installUpdate() aan om de geannuleerde update verder uit te voeren.

• StatusFileUpdateErrorEvent.FILE_UPDATE_ERROR —Er is een fout opgetreden en de updater kon de AIR-toepassing niet installeren.