Het updateproces beheren in de ApplicationUpdaterUI-versie

In de ApplicationUpdaterUI-versie kan de gebruiker het proces annuleren door middel van de knop Cancel (Annuleren) in de dialoogvensters van de gebruikersinterface. U kunt het updateproces ook via programmacode annuleren door de methode cancelUpdate() van het object ApplicationUpdaterUI aan te roepen.

U kunt eigenschappen van het ApplicationUpdaterUI-object instellen of u kunt elementen in het updateconfiguratiebestand definiëren om te bepalen welke bevestigingen in dialoogvensters worden weergegeven door de updater. Raadpleeg De update-instellingen configureren voor meer informatie.