Om utformning av iPhone-program

Bearbetningshastigheten och skärmstorleken på en iPhone ger särskilda utformnings- och kodningssituationer. Många utformningssituationer är emellertid vanliga vid all programutveckling eller utveckling av program för mobila enheter.

Mer information om programoptimering finns i Optimera mobilt innehåll för Flash-plattformen . Detta dokument innehåller många förslag på hur du kan optimera prestandan för mobilt innehåll, Flash Player-innehåll, AIR-innehåll och ActionScript-baserat innehåll i allmänhet. De flesta av dessa förslag gäller också AIR-program som utvecklats för iPhone.

Viktigt: Många av dessa designöverväganden och optimeringstekniker är viktiga att ta hänsyn till vid utveckling av program som ska fungera bra på en iPhone.