Spara programmets status

Programmet kan avslutas när som helst (till exempel om det ringer på telefonen). Det kan därför vara bra att spara programmets status varje gång den ändras. Du kan till exempel spara inställningarna i en fil eller i en databas i lagringskatalogen för programmet. Du kan även spara data i ett lokalt delat objekt. Du kan sedan återställa programmets status när det startas om. Om ett telefonsamtal avbryter ett program, kommer programmet att starta om när samtalet är slut.

Förlita dig inte på att objektet NativeApplication skickar en exiting -händelse när programmet avslutas. Det kanske inte gör det.