Hantera certifikat, enhets-ID:n, program-ID:n och provisioneringsprofiler

Du kan hantera certifikat, enhets-ID:n, program-ID:n och provisioneringsprofiler på webbplatsen iPhone Dev Center (http://developer.apple.com/iphone/ ). Gå till portalen för iPhone-utvecklingsprogram på webbplatsen.

• Klicka på certifikatlänken om du vill hantera dina utvecklarcertifikat. Du kan skapa, hämta och återkalla certifikat. Om du vill skapa ett certifikat måste du först skapa en CSR-fil. Se även Skapa en CSR-fil .

• Klicka på enhetslänken för att hantera listan med enheter som ditt utvecklingsprogram kan installeras på.

• Klicka på länken för program-ID:n för att hantera dina program-ID:n. När du skapar en provisioneringsprofil kommer den att kopplas till ett program-ID.

• Klicka på länken för provisionering för att hantera provisioneringsprofiler. Du kan även använda utvecklingsprovisioneringsassistenten för att skapa provisioneringsprofiler för utveckling.

• Klicka på länken Distribution när du vill skicka ditt program till App Store eller skapa en tillfällig version av programmet. I det här avsnittet finns en länk till webbplatsen iTunes Connect, som du använder för att skicka program till App Store.